DIRi

Diák Információs Rendszer az Interneten
Urald az órarended!

DIRi - Oktatói előnyök

 

 

Megtérülő adminisztráció

Oktatási tevékenységünknek csak egy része a tanítás. Sok időt, energiát visz el az adminisztráció, nagy az órák lemondásának aránya. Szomorú jelenség a magas lemorzsolódás, az újabb és újabb diákok megszerzése időt rabló. Mindez bevétel kiesést eredményez, ami eltereli figyelmünket a minőségi oktatásról.

A DIRi (Diák Információs Rendszer az Interneten) az oktatási tevékenységbe integrálva több diákot fog eredményezni, akik a rendszerbe felvitt órákon való megjelenést komolyan veszik. Könnyebbé és hatékonyabbá válik az órarend alakítása, ami több megtartható órához, végül pedig nagyobb bevételhez vezet.

A DIRi használatának megtanulására szánni kell ugyan egy kis időt mind a tanár, mind a diák részéről, de hosszútávon ez a befektetés megtérül. Az adminisztrációs folyamat jelentős része automatikussá válik, a felszabadult idő tanításra fordítható.

Nincs röghözkötés

Bármikor meggondolhatod magad és szabadon távozhatsz rendszerünkből. Adataidat exportálhatod, nem fog elveszni a befektetett adminisztrációd. Előfizetésedet kötetlenül lemondhatod. Ha később visszatérsz, szívesen várunk, segítünk, nem haragszunk meg rád.